Waarde Gast

Welkom bij de “The Wallstreet Tea-Rose

 

Sinds 18 december 1994 is onze Tea-, Lunch- en Partyroom gevestigd in de Deventer Walstraat. Al voor velen een straat die borg staat voor gemoedelijkheid en exclusiviteit. Een straat ook met sfeer waarin oude tijden kunnen herleven, wat tijdens onze jaarlijkse feesten dan ook extra wordt benadrukt. Zoals het “Dickens festijn” in december.

Wat ons betreft de juiste entourage om voor onze gasten naast het versterken van de inwendige mens tegelijkertijd een rustpunt in de dag te laten zijn. Zo’n gemoedelijke, rustige en persoonlijke sfeer, waarin mens en product tot hun recht kunnen komen, staat bij ons hoog in het vaandel. Voeg nu de specifieke creativiteit van de keuken daar aan toe en u denkt haast vanzelfsprekend aan Groot-Brittannië en de traditionele Tea- en Lunchrooms aldaar.

Onze keuze voor een Schots / Engelse oriëntatie is dan ook ingegeven door het feit dat in deze Tea- en Lunchrooms exclusiviteit, kwaliteit van meestal zelf gemaakte producten en gemoedelijkheid hand in hand gaan. Onze Schots / Engelse georiënteerde keuken staat borg voor de exclusieve verzorging, van High Tea tot Haggis!

Wij hopen dat u in onze gelegenheid, die toch wat afwijkt van de Nederlandse horeca, een aangename kennismaking met of een prettige herkenning van de Schots / Engelse keuken en sfeer zult hebben. Wij wensen u een prettig en smakelijk bezoek!


Uw gastfamilie,

Leo en Alexandra Brinkman & Medewerkers

PS: Geachte gast, aangezien alle gerechten vers voor u worden bereid, zult u wellicht wat langer moeten wachten dan elders. Maar wij hopen en verwachten dat u deze extra zorg en aandacht zult herkennen en waarderen.


Wat hebben wij u te bieden

De gehele dag         

  • Meer dan 100 soorten Thee
  • Allerlei Koffie
  • Afternoon & High Teas
  • Diverse eigengemaakte taarten
  • Schotse Speciaalbieren & Whiskys
  • Schots / Engelse Lunches o.a. maaltijdsalades en sandwiches
  • Scones en allerlei Sweets
  • Wijnen uit Engelstalige landen