De HIGH TEA word in Nederland nogal een verward met de AFTERNOON TEA. Waar de AFTERNOON TEA voornamelijk bestaat uit diverse gerechtjes/hapjes bestaat de HIGH TEA meer uit ‘steviger kost’ en grotere porties.
Speciaal voor groepen c.q partijen kan er bij ons genoten worden van een echte HIGH TEA deze wordt als buffet opgediend in onze kleine zaal de Country-side. 

Ons HIGH TEA buffet bestaat uit een feestelijke keur aan zoete en hartige traditionele gerechten van vlees, vis, vegetarisch, scones, gebak etc. E.e a. zal altijd met de klant uitgebreid vooraf worden besproken. Het gezelschap (van 25-70 personen) loopt regelmatig naar het buffet heen en weer en houdt zich onder het genot van alle mogelijke drankjes bezig met het belangrijkste van de Tea, het zich steeds verplaatsen van zit- of statafel, om met telkens andere gesprekspartners nieuws en roddels uit te wisselen.
Een High Tea Party wordt besproken voor een bepaalde tijd, 3 of 4 uur, voor een all-in prijs exclusief gedestilleerde dranken. Naast het uitgebreide buffet zijn dat 5 soorten thee, koffie, frisdrank, Hertog-Jan bier en 2 Schotse bieren, onze huiswijnen (rood, wit of rosé), Port en Sherry.


Prijzen hiervoor op aanvraag en afhankelijk van de wensen van de klant.