De AFTERNOON TEA, een fenomeen wat in de eind vorige eeuw is komen overwaaien vanuit Engeland alwaar het al meer dan 150 jaar een begrip is. Volgens de overlevering kreeg Anna, de 7e hertogin van Bedford, rond 1840 tegen 16.00 uur honger en kon, of wilde, zij niet wachten tot haar avondmaaltijd. Er werd een lichte maaltijd voor haar bereid bestaande uit diverse soorten kleine gerechtjes, deze hapjes werden steevast geserveerd met verschillende theesoorten daarbij.  Na verloop van tijd nodigde zij daar dan diverse vriendinnen bij uit en zo konden de dames tijdens het uitwisselen van de laatste roddels genieten van de hapjes en de thee. In Nederland verward men deze AFTERNOON TEA nogal eens met de HIGH TEA.Echter de HIGH TEA is eigenlijk meer een maaltijd, vooral bedoeld voor arbeiders en rond 18.00 uur in de avond genuttigd. Deze maaltijd bestaat ook meer uit wat ‘grovere’ gerechten en moet worden gezien als een volwaardige maaltijd.


De AFTERNOON TEA heeft reeds vanaf het begin van het bestaan van de Wallstreet Tearose een prominente plaats ingenomen op de menukaart. Al sinds jaar en dag proberen we deze zo authentiek mogelijk te houden en doen wij er alles aan om een onvergetelijke indruk bij onze gasten achter te laten.  Onze AFTERNOON TEA kaart bevat diverse soorten tea’s van helemaal zoet tot helemaal hartig en combinaties hiervan. Al onze tea’s zijn inclusief thee of koffie en bij een aantal is een aperitief inbegrepen.


Ook gasten met een gluten en/of lactoseallergie zijn bij ons van harte welkom ook voor hen kunnen we, vaak in overleg met de gast zelf, een smakelijke tea samenstellen.

Klik op deze link voor al onze AFTERNOON TEA’S en laat u verassen.